Contact

 

Heeft u een vraag over een barbecue of wilt u een offerte aanvragen? Vul hieronder ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor een persoonlijk advies. Bellen kan natuurlijk ook.

Your details were sent successfully!

BBQ Job Slagerij Vrijenhoek  Herenstraat 59 / 2282BR Oud Rijswijk / 070 3992409  / 0614806251 / Jobvrijenhoek@hotmail.com

Veel gestelde vragen

 

 

Is er een minumum aantal personen waarvoor ik moet bestellen?

 

BBQ Job levert barbecues aan groepen vanaf 20 personen. Voor het inhuren van de Barbecue crew gaan wij uit van een groepsgrootte van minimaal 30 personen. Natuurlijk zijn wij ook blij met groepen onder de 20 personen. Deze groepen staan wij dan graag persoonlijk te woord in onze slagerij.

 

Hoe plaats ik een opdracht?

 

Via deze site of via telefonisch contact kan er besteld worden. Na een bestelling maken wij altijd eerst een offerte die u via de email ontvangt. Op deze wijze weet u waar u aan toe bent en staat alles netjes op papier.

 

Is de prijs altijd hetzelfde?

 

BBQ Job werkt met veel verschillende groepen en klanten. Bij grotere groepen is het voor ons mogelijk een lagere prijs samen te stellen. 

 

Wanneer moet ik het definitieve aantal personen doorgeven?

 

Als een barbecue bestelt en bevestigd is, dan kan er tot drie dagen voor de barbecue doorgegeven worden hoeveel mensen er aanwezig zijn.

 

Kan ik bij slecht weer afzeggen?

 

Het kan zijn dat een feest door slecht weer niet door kan gaan of dat er een andere reden voor afzeggen is. Als dit een week van tevoren gemeld wordt is dit geen probleem. Als dit later gebeurd dan zijn wij genoodzaakt kosten in rekening te brengen.

 

Hebben jullie een noodnummer?

 

Het kan altijd zijn dat je plotseling niet meer weet hoe je je hamburgers moet omdraaien of dat ene aanmaakblokje kuren vertoont. Bij problemen zijn wij te bereiken op 0614806251 of 070 3992409

 

Wat zijn de betalingsvoorwaarden?

 

BBQ Job hanteert een betalingstermijn van twee weken. Bij offertes hoger dan duizend Euro kan een voorschot worden gevraagd.