top of page

Onze service

Slagerij Vrijenhoek verzorgd barbecue catering op locatie, dit doen wij al een jaar of twintig. De catering service is begonnen uit een passie voor koken op vuur. Onze sterke punten zijn, Puur en eerlijke producten uit onze eigen slagerij, meedenkend vermogen op locatie, goed en vakkundig personeel en een dosis gezelligheid en rust. Zodoende maken wij van ieder feest een succes.

De werkwijze

Samen met de klant bedenken wij een menu, we houden hierbij rekening met de doelgroep en eventuele dieetwensen. Hierna bespreken wij de locatie en doen we suggesties. Inmiddels hebben wij een kleine achthonderd barbecues achter de rug en hoewel we nog steeds leren weten we inmiddels wat we doen. Vervolgens bespreken we of de klant ook personeel achter de barbecue wil. In de week van de barbecue bespreken wij de aantallen en details door en komen wij opbouwen, grillen en netjes opruimen.

Onze slagerij 

In 1880 opende slagerij Vrijenhoek in Den Haag zijn deuren. Ondanks moeilijke jaren wist de familie Vrijenhoek van de zaak te S'gravenhage een succesvolle paardenslagerij te maken. De zaak was gevestigd in de Schedeldoekshaven in Den Haag en genoot faam in de hele regio. Er werd veelal vlees vanuit Delft zelf ingekocht en ook zelf geslacht. Het kwam voor dat er 14 paarden in de week werden verkocht.

 

In 1934 is de zaak verhuisd naar de Herenstraat in Oud Rijswijk, waar Slagerij Vrijenhoek tot op heden nog steeds is gevestigd. In 1974 hebben Dick Vrijenhoek en zijn vrouw Gerda de zaak overgenomen en het Speciaalslagerij Vrijenhoek genoemd. Dick heeft de paardenslagerij omgebouwd tot een specialiteitenslagerij waar men vanuit het hele land naartoe komt voor kwaliteit en kennis. De laatste jaren is zoon Job Vrijenhoek steeds meer in de zaak te vinden. Job en verantwoordelijk voor de catering, barbecue's, workshops en het inkopen van vaak biologisch levend vee. Ons visie is dat we u graag uitleggen waar vlees vandaan komt en dat je het altijd moet respecteren. Wij zeggen graag: ''eet minder, maar beter''. Als u nog geen klant bent hopen wij u graag eens persoonlijk met onze bekende passie te vertellen over onze producten en het mooie vak.

  Familie Vrijenhoek

10620427_849634005058193_8596740682260716166_o.jpg
bottom of page